Kurser og workshops

- Med rum til fordybelse og inspiration

Kursuslokale med havneudsigt – centralt i Odense

Til dit næste kursus, workshop eller seminar tilbyder vi vores dejlige hus som egner sig til både større og mindre grupper. I kan samles op til 150 personer i plenum. Men lokalet kan ligeså vel bruges til mindre grupper. Bliver I f.eks. 20 personer til en workshop så tilpasser vi rummet efter det og I får et hus med plads til kreativitet og udfoldelse.

Hos os kan du give dine kursister de helt optimale betingelser for en vellykket dag. Omgivet af rustikke, inspirerende rammer med udsigt til vandet, og med skønne gåture lige udenfor døren må de ydre betingelser for en lærerig dag i hvert fald siges at være opfyldt.

Hertil sørger vi naturligvis også for at det hele bare spiller. At AV-udstyret er gjort klar, at stolene er placeret korrekt, at forsyningerne er sat frem. Kort fortalt at lokalet er tilpasset til DINE behov for en inspirerede dag, dine kursister vil huske.

Kontakt os med det samme for leje af et inspirerende kursuslokale midt i Odense!

Et kursussted med rum til fordybelse!

Hold workshops og kursusaktiviteter i uforglemmelige rammer på Odense havn.

Tid til eftertanke - udsigt over Odense Havn

Uanset hvilket emne du underviser i, og uanset hvor mange eller få I bliver, så sørger vi for at sætte rammen for et uforglemmeligt kursus.

Vi står også altid klar med kreative idéer til hvordan din workshop kan få en ekstra dimension, evt. i form af en mini kokkeskole hvor holdet samtidig får mulighed for at lære hinanden at kende på en uformel og sjov måde, hvor alle er lige. En perfekt øvelse til jeres næste teambuilding!

Frisk luft og rustikke rammer

Et vellykket kursus, workshop eller seminar forudsætter de rette rammer. Vores hus ved molekanten er som skabt til fordybelse og ny inspiration.

Omgivet af frisk luft og med rustikke, inspirerende omgivelser finder du vores bud på et optimalt læringsmiljø og det perfekte kursuslokale i Odense.

Vi kan også varmt anbefale inspirerende gåture i området til tænkepausen. På kun 5 minutter er du i et grønt skovområde og lige ude foran vinduet har du Odense kanal. Og så er du ellers bare omgivet af historiske bygninger med nyt liv, god energi og dejlighed.

Kursuslokale i Odense - for større eller mindre hold

I et af Odense havns ældste pakhuse får du et unikt lokale med masser af sjæl, hjertevarme og god akustik.

Mødelokaler i Odense
Kursuslokalet er fleksibelt og kan inddeles i mindre områder. Hermed kan der arbejdes individuelt eller i grupper inden der f.eks. samles op i plenum ved det store lærred.

Hjemmelavede småkager. God kaffe. God mad

Vi sørger for at deltagerne til din workshop eller dit kursus bliver tanket op med god hjemmelavet mad, nybagte småkager og friskbrygget kokke-kaffe!

Mødebord med kaffekande
Forplejningen tilpasses jeres behov og aftales ved booking. Al mad laves fra bunden og med sæsonen råvarer.

Eksempler på hvad kursuslokalet på Odense havn bruges til...

Hos Alfred & Kamilla lægger vi hus til alt fra flere dages kursusaktiviteter, fyraftens-workshops, foredrag, seminarer og meget mere.

Huset kan også bruges til at afholde møder og konferencer eller firmaarrangementer. Kun fantasien sætter grænser.

Garderobe

Kontakt os for mere info og leje af vores hus som kursuslokale eller som ramme for din næste workshop!